loading..

Despre

Proiectul Art Temple Residence 2 este conceput si dezvoltat de biroul de proiectare si design Art Temple. Proiectul va garanta astfel clientilor o atentie deosebita atat in implementarea proiectului cat si pentru realizarea unui imobil elegant cu apartamente deosebite ca design si functionalitate.

Pentru mobilarea apartamentelor clientii Art Temple Residence 2 vor beneficia de un voucher de 10% reducere la achizitionarea moblierului de la compania partenera Noblisime. De asemenea, fiecare proprietar va putea achizitiona boxe pentru depozitare sau locuri de parcare in cadrul complexului.

Imobilul este amplasat pe Soseaua Salaj, in sectorul 5 al capitalei, zona Rahova. Cladirea este compusa din Parter si 6 Etaje. Circulatia verticala va fi deservita de scara si un lift electric.

Structura de rezistenta a constructiei este realizata din pereti structurali din beton armat, conectati la nivelul planseelor prin intermediul unor grinzi si plansee de beton armat monolit, incadrand cladirea in clasa de ductilitate inalta (H) cu rezistenta seismica de 8.1 grade MSK.

Inchiderile exterioare si interioare sunt realizate din blocuri ceramice porotherm pentru o rezistenta termica si acustica deosebita. Balcoanele si terasele nu se inchid.

Termoizolatia este realizata din polistiren expandat ignifugat cu permeabilitate sporita la transferul vaporilor. Materialul folosit este cu densitate sporita (EPS 100) cu strat exterior decorativ. Spatiile vitrate sunt echipate cu tamplarie VEKA 5 camere cu geam tripan pentru izolare termica si acustica ridicata. Pardoseala si balustrada balcoanelor sunt realizate unitar pentru toata cladirea conferind acesteia un impact vizual simetric.

Spatiile comune sunt finisate cu materiale durabile si usor de intretinut, oferind in acelasi timp o ambianta placuta. Printre acestea regasim piatra naturala si gresia ceramica de trafic intens pentru pardoseli si vopsele decorative si lavabile pentru finisarea peretilor si tavanelor.

Clienti fericiti
Munca noastra nu se termina odata cu finalizarea constructiei si vanzarea imobilelor. Vrem sa ne asiguram ca si dupa ce clientii achizitioneaza apartamentul sunt multumiti cu alegerea facuta, deoarece clientii fericiti sunt dovada unei munci bine realizate!