loading..

ArtTemple Residence Petre Ispirescu

Imobilul este amplasat la intersectia 13 Septembrie / Drumul Sarii / Petre Ispirescu. Orientarea spatiilor a fost facuta catre SUD pentru ca lumina soarelui sa va bucure pe toata perioada zilei indiferent de anotimp. Cladirea este compusa din Parter si 5 Etaje cu 3 apartamente pe nivel. Circulatie verticala va fi deservita de scara si un lift electric.

ArtTemple Residence Petre Ispirescu
ArtTemple Residence Petre Ispirescu
ArtTemple Residence Petre Ispirescu
Structura de rezistenta a constructiei este realizata din pereti structurali din beton armat conectati la nivelul planseelor prin intermediul unor grinzi si plansee de beton armat monolit, incadrand cladirea in clasa de ductilitate inalta (H) cu rezistenta seismica de 8.1 grade MSK. Inchiderile exterioare si interioare sunt realizate din blocuri ceramice porotherm pentru o rezistenta termica si acustica deosebita. Termoizolatia este realizata din polistiren expandat ignifugat cu permeabilitate sporita la transferul vaporilor. Materialul folosit este cu densitate sporita (EPS 100) cu strat exterior decorativ. Spatiile vitrate sunt echipate cu tamplarie VEKA 7 camere cu geam tripan pentru izolare termica si acustica ridicata. Pardoseala si balustrada balcoanelor sunt realizate unitar pentru toata cladirea conferind acesteia un impact vizual unitar. Spatiile comune sunt finisate cu materiale durabile si usor de intretinut oferind in acelasi timp o ambianta placuta, respectiv piatra naturala si gresie ceramica de trafic intens pentru pardoseli si vopsele decorative si lavabile pentru finisarea peretilor si tavanelor. Materialele folosite in finisarea apartamentelor sunt alese in urma experientei echipei noastre pentru a oferi clientilor atat o buna comportare in timp si intretinere usoara cat si pentru a realiza spatii cu un design ce va reflecta personalitatea fiecarui client. Astfel veti putea alege intre placari ceramice, parchet, mocheta, vopsele lavabile sau decorative cu diverse nuante si texturi pentru a va amenaja un apartament exact pentru gustul dumneavoastra.

Suprafete

Living
14.9 mp
Dormitor
11 mp
Bucatarie
8.5 mp
Baie
6.3 mp
Hol
5 mp
Balcon
4 mp
Metrii Patrati Utili
56 mp
Apartamentul de 2 camere este alcatuit din living, 1 dormitor, bucatarie, baie hol si debara pentru depozitare. Conformarea spatiilor este de tip decomandat fiecare camera avand acces separat din holul de distributie. Atenția biroului de arhitectură Art Temple s-a îndreptat asupra întregii game de finisaje interioare și dotări pentru a crea confortul, eleganța și siguranța locuinței dumneavoastră prin alegerea celor mai sigure și calitative materiale de construcții puse la dispoziție de furnizorii și partenerii noștri de încredere. Apartamentele vor fi dotate cu aparat de aer conditionat montat in living. Finisarea peretilor interiori va fi realizata cu vopsea lavabila alba si in zonele de bai sau bucatarie cu placari ceramice bugetate la 50 lei / mp.

Suprafete

Living
17.7 mp
Dormitor Matrimonial
15 mp
Dormitor
11 mp
Bucatarie
8.63 mp
Baie
6 mp
Hol
8.79 mp
Balcon
3.7 mp
Metrii Patrati Utili
81 mp
Apartamentul de 3 camere este alcatuit din living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si hol cu spatiu pentru depozitare. Bucataria, livingul si unul din dormitoare beneficiaza de balcoane. Conformarea spatiilor este de tip decomandat fiecare camera avand acces separat din holul de distributie. Atenția biroului de arhitectură Art Temple s-a îndreptat asupra întregii game de finisaje interioare și dotări pentru a crea confortul, eleganța și siguranța locuinței dumneavoastră prin alegerea celor mai sigure și calitative materiale de construcții puse la dispoziție de furnizorii și partenerii noștri de încredere. Apartamentele vor fi dotate cu aparat de aer conditionat montat in living. Finisarea peretilor interiori va fi realizata cu vopsea lavabila alba si in zonele de bai sau bucatarie cu placari ceramice bugetate la 50 lei / mp.

Suprafete

Living
17.84 mp
Dormitor
13.19 mp
Bucatarie
8.71 mp
Baie
6 mp
Hol
9.36 mp
Balcon
8.83 mp
Metrii Patrati Utili
64 mp
Apartamentul de 2 camere este alcatuit din living, 1 dormitor, bucatarie, baie hol si debara pentru depozitare. Conformarea spatiilor a fost realizata dupa concepte moderne obtinndu-se un living foarte spatios, deschis catre hol, dar si separarea bucatariei, dormitorului si baii. Atenția biroului de arhitectură Art Temple s-a îndreptat asupra întregii game de finisaje interioare și dotări pentru a crea confortul, eleganța și siguranța locuinței dumneavoastră prin alegerea celor mai sigure și calitative materiale de construcții puse la dispoziție de furnizorii și partenerii noștri de încredere. Apartamentele vor fi dotate cu aparat de aer conditionat montat in living. Finisarea peretilor interiori va fi realizata cu vopsea lavabila alba si in zonele de bai sau bucatarie cu placari ceramice bugetate la 50 lei / mp.

ArtTemple Residence Petre Ispirescu
ArtTemple Residence Petre Ispirescu
ArtTemple Residence Petre Ispirescu
ArtTemple Residence Petre Ispirescu
ArtTemple Residence Petre Ispirescu
Clienti fericiti
Munca noastra nu se termina odata cu finalizarea constructiei si vanzarea imobilelor. Vrem sa ne asiguram ca si dupa ce clientii achizitioneaza apartamentul sunt multumiti cu alegerea facuta, deoarece clientii fericiti sunt dovada unei munci bine realizate!
Ion Popescu

Ion Popescu

client

Nimic nu se compara cu senzatia de confort pe care o am cand intru in apartamentul meu. Ma bucur ca am ales Art Temple Residence!

Popescu Ion

client

Sunt placut impresionat de calitatea lucrarilor si atentia deosebita acordata finisajelor si micilor detalii in general.

Popescu Ioana

client

Sunt fericita cu apartamentul meu si pentru ca am putut sa imi aleg singura finisajele, simt intr-adevar ca spatiul imi apartine si imi reflecta stilul!

Ion Popescu Jr.

client

Apartamentul meu este foarte bine izolat termic si de asemenea sunt placut impresionat de materialele de calitate folosite in executarea lucrarilor.

Ioana Popescu

client

Recomand cu caldura apartamentele Art Temple Residence datorita seriozitatii dezvoltatorului si calitatii lucrarilor realizate. Eu am ramas placut impresionata.